FAQ

FAQ Veel gestelde vragen

Vrouw Aan Boord is een non-profit organisatie die als doel heeft vrouwen in de watersport met elkaar in contact te brengen
De initiator van VAB is Corrine Koert. Altijd werkzaam geweest in de watersport.
Voor alle vrouwen die graag op of rondom het water verblijven.
Nee hoor, dat hoeft absoluut niet. Wil je graag varen? Ga dan mee  met VAB events waar je mee kunt varen en andere Vrouw aan Boord vrouwen leert kennen.
Nee hoor, dat is niet nodig. De lezers van Vrouw Aan Boord bevinden zich in het bereik van niets tot alles en zeer kundig als het gaat om theoretische en praktische kennis. Voel je ten alle tijden welkom.
Ook hiervoor geldt dat je van helemaal blanco tot ervaren deel kunt nemen aan de Vrouw Aan Boord events.

In de eerste plaats dat je gezellig bent en zin hebt om te genieten. Alles wat je zou kunnen of willen doen wordt geduldig uitgelegd. Heb je geen zin om iets te doen, is dat ook helemaal prima. Iedereen gaat mee vanuit zijn eigen behoefte en deze wordt zo veel mogelijk gerespecteerd.

Lees ook de algemene voorwaarden.

Vrouw Aan Boord bespreekt het programma met de zeil/ vaarorganisaties, waarmee ze een prima samenwerking heeft. Via het Vrouw Aan Boord platform, worden watersportvrouwen attent gemaakt op deze activiteiten. Ze kunnen zich opgeven bij Vrouw Aan Boord die vervolgens de verzamelde opgaven doorgeeft aan de betreffende samenwerking organisaties.

Vrouw Aan Boord wordt uit privébezit gefinancierd door de initiator.

De nodige kopjes koffie tijdens het schrijven op de site, de kosten voor de website, brandstof enz. het tikt gewoon door. De kosten worden zo laag mogelijk gehouden maar desondanks gaat in deze ook alleen voor niets de zon op.

Een kleine gave wordt zeer op prijs gesteld

en als motivatie…zijn alle beetjes welkom.

Lees op welke manier jij een bijdrage kan leveren aan Vrouw Aan Boord

Heb je een vraag stuur dan een maitje of plaats je vraag hier onder dit bericht.

De VrouwAanBoord vlag kun je bestellen bij de VrouwAanBoord webshop.