De VrouwAanBoord vlag bezorgen aan boord

Beloofd is beloofd. De vrouw aan boord vlag wordt persoonlijk bezorgd bij iedereen die afgemeerd aan de noordkant van Noord Beveland. Dat is wat ik beloofde en nu ook is gebeurd.

Via Facebook ontving ik een berichtje: “We liggen in de haven van Kats, kun je de vlag komen brengen?”

Kats, of all places

Het was een bloedhete dag, één van de weinige die Nederland jaarlijks kent. Afkoeling vond ik in het koele Oosterscheldewater voordat ik halverwege de avond naar de haven van Kats toog.

Kats, een klein dorpje, aan de oostkant van Noord-Beveland. Het wordt ook een kunstenaarsdorp genoemd. Het is klein, gemoedelijk en schijnbaar prikkelt het de inspiratie tot creatieve uitingen.

Het is een kleine beschutte haven en voor mensen die geen drukte wensen of boodschappen moeten doen een prachtige locatie centraal in de Oosterschelde. Winkels of attracties moet je niet verwachten. Wel is er een goed restaurant op de haven, maar dat is ook het enige aan vertier.

C 15, is snel gevonden. Hier is het gezin aan boord van de Ria, een enthousiaste VAB Vrouw, die ik ken van haar aanwezigheid op de gezellige besloten Facebook groep, de VrouwAanBoordClub.

De thuishaven is Brouwershaven aan de Grevelingen. Het gezin van Ria is onderweg. Ria vaart op FLEX, een First Beneteau, met haar man en haar zoon en dochter, een tweeling in de Middelbareschool leeftijd. De vakantie is begonnen. Via Middelburg, waar ze vrienden ontmoeten, dan Frankrijk in met Dieppe als doel.

En natuurlijk vertrekken ze niet uit Nederland zonder VrouwAanBoord vlag!

Het is gezellig, er is snel heerlijke koffie en de vele watsapp geluidjes pingelen gezellig door ons gesprek heen.

Het is bijzonder maar voelt ook heel gewoon om elkaar nu in het echt ontmoeten. Wat is dat toch met VrouwAanBoord? Het voelt meteen goed. En het gekke is dat dat steeds zo is en niet alleen met mij.

Maar goed, ik kom er niet voor niets en het pakje wordt uitgepakt. Het VAB notitieboek gaat van hand tot hand en wordt bekeken. Er komt een heel arsenaal van mogelijkheden voorbij wat er in moet…

De vlag gaat direct in de mast.

Het gezin is het er duidelijk mee eens en Ria hijst kordaat de vlag in top.

Ja hoor, de VAB vlag wordt gehesen!

Kom ook even gezellig aan boord van de Flex, bij het gezin van Ria.

 

Heb jij de vlag nog niet? Bestel hem dan hier.

vrouwaanboord vlag

en ik wens jou ook veel leuke en gezellige contacten op en rond het water!

Ben je onderweg, vergeet dan niet andere vrouwen te vertellen over VrouwAanBoord!

Reageer en deel

Delen met je vrienden is natuurlijk helemaal top! Wil je reageren op dit bericht? Doe dat dan in het berichtenvak hieronder!
We vinden het leuk om te lezen wat je van dit artikel vind.