VrouwAanBoord vlag in VLOT-magazine

De VAB vlag is al in diverse havens gesignaleerd. Maar de bekendheid moet nog groeien en dat kost tijd. Uiteindelijk moet je in iedere haven VAB vrouwen, herkenbaar door de vlag, tegenkomen. Dus hoe meer er over wordt geschreven hoe beter en daarom is het zo leuk dat ook VLOT magazine aandacht besteedt in het juni 2016 nummer aan de VAB vlag.

Wat is VLOT?

VLOT magazine is 5 jaar geleden een leven in geblazen door Renate Meijer. Een Groningse in Friesland en helemaal waas van wonen op het water. Het blad staat bol van informatie over wonen op het water. En dan in de breedste zin des woords, zeg maar.

Want wanneer je op het water woont zijn er toch beduidend wat verschillen met wonen  in een gewoon stenen huis aan de wal. Onderhoud, inrichting, jaargetijden…. Het is allemaal anders. En dus is informatie meer dan welkom om ideeën op te doen, advertenties te lezen, kennis te vergaren en gemotiveerde blijven om het leven op het water te veraangenamen.

Woon jij op het water?

Dan kun het VLOTmagazine 4x per jaar gratis in je bus ontvangen. Natuurlijk wordt het zeer gewaardeerd als je Vriend word van VLOT, want voor niets gaat de zon op.

Je kunt het echter ook online lezen op de site van issuu.com.

Neem eens een kijkje in het VLOT magazine en vergeet natuurlijk niet bladzijde 10 waar de VrouwAanBoord onder aandacht wordt gebracht.

Met dank aan Renate Meijer.

Benieuwd naar de Vlag? KLIK HIER.. …of bestel hem direct, dan hier.

Reageer en deel

Delen met je vrienden is natuurlijk helemaal top! Wil je reageren op dit bericht? Doe dat dan in het berichtenvak hieronder!
We vinden het leuk om te lezen wat je van dit artikel vind.