Waar ben je en wat doe je?

Of het nu één, twee weken is of een paar maanden. Waar ben je dan en wat doe je dan? Als bootvaarder kom je bijna iedere dag in een andere haven, op een eilandje of aan een kade. Dat brengt een enorme vloed aan mogelijkheden. In de nabijheid of wat verder het land in.

Benen strekken

Het is heerlijk om even de benen te streken na een lange dag aan boord. Veel verder dan een paar kilometer vanaf de aanlegplaat zal het bereik dan niet zijn.

Maar toch zijn er dan al mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Ga jij opzoek naar de verstopte pareltjes of vind je ze bij toeval?

Heb je een paar fietsen aan boord dan kom je gelijk een stuk verder en is er vaak op cultureel gebied ook meer bereikbaar. Net als het gebruik van openbaar vervoer, waarmee er meer mogelijkheden ontstaan voor het bezoeken van bijvoorbeeld een museum, een kunst galerie of misschien een theatervoorstelling.

Ontdek en vind een Verrassing

Ondanks het feit dat er veel informatie te vinden is in recreatie boekjes, locale nieuwsbladen of op het internet blijft het het leukst om op verkenning te gaan en bijzondere plekjes te ontdekken tijdens een wandeling of fietstochtje. Een tip van een watersporter in de haven kan je op het goede spoor brengen.

Ook op deze website zou je leuke tips moeten kunnen vinden. En hoe kan dat beter worden ingevuld dan door watersporters voor watersporters….

Verklap je ontdekte pareltjes

Dus ben je ergens afgemeerd, laat ons dan weten wat je daar hebt gedaan. Zo kan iemand anders met jou tips en ervaring weer aan de slag en het gebied waar jij ook was verder ontdekken.

Hoe het werkt

Zet hieronder je bericht, vergeet niet aan te geven dat je geen robot ben. Vanwege spambeleid wordt je bericht niet direct geplaatst, maar met vertraging.

Geef aan om welke plaats, haven of locatie het gaat en dan de mogelijkheden om te bezoeken.

Namens je mede watersporters, Alvast bedankt.

Reageer en deel

Delen met je vrienden is natuurlijk helemaal top! Wil je reageren op dit bericht? Doe dat dan in het berichtenvak hieronder!
We vinden het leuk om te lezen wat je van dit artikel vind.